Sloopwerken Hilversum In — en bij u in de buurt!

Sloopwerken is een algemeen begrip van het slopen van dingen. Dit kunnen bouwwerken zijn zoals huizen. Maar dit kan ook een schuur zijn. Een oude boomhut verwijderen van de kinderen die uit huis zijn? Dat zou zo maar kunnen. Wij zijn hét bedrijf voor sloopwerken in Hilversum. Wij vertellen u graag waarom.

Hoge kwaliteit

Onze klanten houden van onze aanpak! Vraag vandaag nog uw gratis — en vrijblijvende offerte aan!

Slopen is een kunst

Dat maakt ons kunstenaars. Jan de Ruijter B.V. is een sloopbedrijf dat elke klus kan klaren. Niets is te gek voor ons en dat hebben al duizenden klanten gemerkt. Klein sloopwerk, groot sloopwerk, het maakt niet uit. Als u ergens van af wilt, zoals een muur of een schuur, kunt u van ons verwachten dat het lijkt alsof daar nooit een muur of schuur heeft gestaan! Misschien heeft u onze bus al wel eens zien rijden…

We hebben veel te danken aan de mensen in Hilversum

Naast dat wij in Utrecht zijn gevestigd wil dat niet zeggen dat wij altijd in Utrecht blijven. Integendeel zelf, een groot deel van ons bedrijf hebben wij te danken aan de vele en aardige mensen van Hilversum! Wij houden van Hilversum en dat is wat klanten van ons kunnen merken.

Klanten zien ons alsof wij alles aankunnen en er niets aan de hand is. Natuurlijk zijn sommige opdrachten even zweten, maar ons succespercentage staat tot de dag van vandaag nog op 100%.

De meeste klussen die onze klanten uit Hilversum bieden zijn:

 • Sloopwerken van een enkele (of dubbele) muur
 • Slopen van een enkele vloer
 • Verwijderen van een bedrijfspand
 • Slopen van een woning(wagen), boomhut
 • Sloopwerken van oude bunkers
 • En zelfs sloopwerken op een eiland
sloopwerken-muur-renovatie
Sloopwerkzaamheden hebben geleid tot de restauratie van een muur

Bekend in Hilversum

Het kan best zijn dat u onze naam herkent en dat is voor velen uit Hilversum ook niet raar. We zijn het meest bekend onder de mensen van Hilversum en omstreken over onze sloopwerken. Met ons professionele personeel bent u verzekerd van succesvol sloopwerken. Ook in Hilversum maken wij heldere afspraken voor onze sloopwerken. U weet waar u aan toe bent van A tot Z. Geen onverwachtse kosten en torenhoge facturen die er bijkomen. Een goede samenwerking is de fundering van onze werkwijzen. Onze aanpak vinden onze klanten geweldig, vooral in Hilversum!

Waarom klanten ons exclusieve sloopwerken — in Hilversum en omstreken — uitbesteden is voor ons niet gek, want wij:

 • Ontzien u van ongelukken (schaden en letsel)
 • Besparen u tijd (nette planning, duidelijke afspraken)
 • Saneren ook asbest (geen derde partijen)
 • Werken volgens de strikte normen en nieuwste apparatuur
 • Zijn duurzaam in sloopwerkzaamheden
 • Volledig gecertificeerd

Ongelukken op de werkvloer

Dit is precies wat u wilt voorkomen en daarom bent u op zoek naar een bedrijf die dat voor u kunt regelen. Wij zijn gespecialiseerd in zaag, boor en sloopwerken. Voor ons is niets te gek en wij streven naar een sloopklus die feilloos strak wordt getrokken. Wij doen dit met onze apparatuur van hoge kwaliteit, om onze sloopwerken van kwaliteit te waarborgen.

U kunt voor allerlei klussen bij ons terecht, met zekerheid. Bijvoorbeeld, de keukenmuur moet eruit komen. Als u dit doet, kan er van alles misgaan.

 • U zou gewond kunnen raken
 • Anderen kunnen gewond raken
 • Vloerschade
 • Permanente schade aan de muur
asbestsanering-klusser-werkplaats
Naast de sloopwerkzaamheden verwijderen we ook asbest.

Het is mogelijk dat er bij de sloop asbest vrijkomt

Sloopwerken is een vak apart en komt niet zonder risico’s. Zo is het mogelijk dat er tijdens het slopen asbest vrijkomt. Asbest zijn microscopische vezels die niet zichtbaar zijn voor het oog maar zeer schadelijk voor de gezondheid. Het geluk dat u heeft, is dat wij naast sloopwerken ook asbest saneren. Het saneren van asbest is ook weer een vak apart en daarmee beschikken wij van een gouden combinatie.

Bij ons bent u verzekerd dat de sloopklus naadloos verloopt en in het geval dat er asbest tijdens de sloopklus is gevonden, geven wij dat aan en proberen direct in actie te komen om het asbest te saneren.

straatwerk-renovatie
Prachtig resultaat van onze sloopwerkzaamheden

Gratis offerte!

Maak vandaag nog een afspraak voor een offerte! Deze is gratis en vrijblijvend. Op de website van Gemeente Hilversum kunt u meer informatie vinden over sloopwerken. Hier kunt u vinden wat wel en niet mag in uw woonomgeving.

Onze projecten uit Hilversum zijn voor een groot deel exclusief. Onze klanten moeten het hebben van vertrouwenspersonen en kiezen niet voor “Jan met de pet”. Door nauwkeurig om te gaan met het vastgoed kunnen ongelukken worden voorkomen.

Door de Nederlandse normen aan te houden blijft u in een veilige omgeving. En door onze kennis te blijven vergroten met de nieuwste technieken en materiaal, bent u verzekerd tot een 100% succes garantie. Dat zijn onze leefregels en daarom vertrouwen exclusieve bedrijven en particulieren ons met de klus de geklaard moet worden.