Sloopwerk Utrecht in — en bij u in de buurt!

Sloopwerken is een algemeen begrip van het slopen van dingen. Dit kunnen bouwwerken zijn zoals huizen. Maar dit kan ook een schuur zijn. Een oude boomhut verwijderen van de kinderen die uit huis zijn? Dat zou zo maar kunnen. Wij zijn hét bedrijf voor sloopwerk in Utrecht. Wij vertellen u graag waarom.

Hoge kwaliteit

Onze klanten houden van onze aanpak! Vraag vandaag nog uw gratis — en vrijblijvende offerte aan!

Slopen is een kunst

Sloop is kunst, en dat maakt onze sloopwerkers kunstenaars. Utrecht maakt Jan Ruijter B.V. het sloopbedrijf dat elke klus klaart. Niets is ons te gek, zoals duizenden klanten hebben gemerkt. Klein — of, groot sloopwerk het maakt niet uit. Als u iets wilt laten verwijderen, zoals een muur of een schuur, kunt u van ons verwachten dat het lijkt alsof er nooit een muur of schuur is geweest!

We hebben veel te danken aan de mensen in Utrecht

Ja, wij zitten veel in Utrecht, maar dat betekent niet dat we altijd in Utrecht zullen zijn. Sloopwerk is overal nodig. Maar daarentegen hebben wij veel van ons sloopwerk te danken aan de vele, vriendelijke mensen uit Utrecht! We houden van Utrecht, en klanten kunnen ons opmerken.

Klanten ervaren onze diensten alsof alles mogelijk is en er niets aan de hand is. Specifieke opdrachten zijn natuurlijk bezweet, maar ons succespercentage blijft tot op de dag van vandaag 100 procent.

De meeste van de Utrechtse klanten geven ons deze opdrachten:

 • Enkele (of dubbele) wand sloop
 • Sloop van een verdieping
 • Verhuizing van het bedrijfsterrein
 • Huis (auto) sloop, boomhut
 • Sloop van oude bunkers
 • En zelfs sloop op een eiland!
sloopwerken-muur-renovatie
Sloopwerkzaamheden hebben geleid tot de restauratie van een muur

Bekend in Utrecht

We zijn het meest bekend onder de mensen en de omgeving van Utrecht vanwege ons sloopwerk. Onze professionele medewerkers verzekeren u van goed sloopwerk. We maken duidelijke afspraken en u weet van A tot Z waar u aan toe bent. Geen plotselinge en/of torenhoge facturen. Gezonde communicatie ligt ten grondslag aan onze werkwijze.

Sloopwerk is niet “zo gedaan”. Waarom klanten ons exclusieve sloopwerk — in Utrecht en omstreken — uitbesteden is voor ons niet gek, want wij:

 • Wij beschermen u tegen ongelukken (schade)
 • We besparen tijd (nette planning, expliciete overeenkomst)
 • We repareren asbest (geen derden)
 • Handel volgens de strengste normen en faciliteiten
 • Duurzaamheid van de sloop
 • Volledig gecertificeerd

Ongelukken op de werkvloer

Dit wilt u natuurlijk vermijden. En dat is waarom u op zoek bent naar een dienst om voor u te plannen. Wij zijn gespecialiseerd in zagen, boren, slopen. Niets is te gek voor ons, en we streven naar een sloopklus die feilloos is aangescherpt. Onze hoogwaardige apparatuur staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige sloopdienst.

U kunt voor allerlei klussen bij ons terecht, met zekerheid. Bijvoorbeeld, de keukenmuur moet eruit komen. Als u dit doet, kan er van alles misgaan.

 • U zou gewond kunnen raken
 • Anderen kunnen gewond raken
 • Vloerschade
 • Permanente schade aan de muur
asbestsanering-klusser-werkplaats
Naast de sloopwerkzaamheden verwijderen we ook asbest.

Het is mogelijk dat er bij de sloop asbest vrijkomt

Sloopwerk is een vak op zich, niet zonder risico’s. Tijdens de sloop kan er asbest worden uitgestoten. Asbest is een microscopisch klein, niet zichtbaar, maar zeer schadelijk deeltje. En dit is schadelijk voor uw gezondheid. Het gelukkige is dat we naast sloopwerkzaamheden ook asbest verhelpen. Asbestsanering is een andere discipline, en we hebben een gouden mix binnen handbereik.

U kunt er bij ons op vertrouwen dat het sloopwerk soepel verloopt en als er tijdens het sloopwerk asbest wordt aangetroffen, zullen wij dit aangeven en proberen direct actie te ondernemen om het asbest op te ruimen.

straatwerk-renovatie
Prachtig resultaat van onze sloopwerkzaamheden

Gratis offerte!

Maak vandaag afspraak voor een offerte! Het is gratis en vrijblijvend. Meer informatie over sloopwerkzaamheden is te vinden op de website van de gemeente Utrecht. Hier kunt u nagaan wat wel en wat niet is toegestaan in uw omgeving.

Onze Utrechtse projecten zijn veelal exclusief. Onze klanten kiezen niet voor “Jan met de pet”. De zorgvuldige omgang met het terrein kan ongelukken voorkomen.

Door zich te houden aan de Nederlandse normen, blijft u in een veilige omgeving. En door onze kennis van de nieuwste technieken en materialen te blijven vergroten, bent u verzekerd van een 100% garantie op succes. Dit zijn onze voorschriften en daarom vertrouwen wij op exclusieve bedrijven en particulieren om de klus te klaren.